sandrasorlov

Alla inlägg den 10 april 2012

Av Sandra Sörlöv - 10 april 2012 17:12

Nu har jag inte bloggat något på hela påsken men vi har varit upptagna med att ta det lugnt och äta god mat ;) Vi for ner till mina föräldrar i Stora Höga på skärtorsdagen och hem igen på annandag påsk, igår alltså. Har haft det jättetrevligt och blivit bortskämda med god mat och vila. Härligt! Bilresorna gick bra också, Lycka var inte helt nöjd alla gångar men i det stora hela så roade de sig bra med film och annat. Lycka fick förövrigt en ny favoritfilm hos sin mormor & morfar, Toy Story 3. Den tyckte hon var ytterst spännande och hon vägrade skiljas från den så den fick följa med hem ;)

Barnen har lekt en massa med alla roliga leksaker hos mormor & morfar och så har vi varit ute och lekt och gått promenad ner till havet. Svärfar var med också. På påskafton fick barnen påskpresenter och påskgodis så det räckte och blev över :) Sen åt vi smarrig påskbuffé med påskskinka, påskmust, sill, gravad lax, gravlaxsås, köttbullar, prinskorv, kavring, tunnbröd, potatisgratäng, kokt potatis, äggost och förstås ägg. Vinga gillar inte ägg, hon tycker det är för torrt. Tänkte försöka göra löskokta till henne, och till D som också föredrar löskokt. Dock så blev det mellankokta ändå, skyller på käre far min som inte följde mina instruktioner *s*

Här kommer lite bilder från påsken :)

        
        
       

       

       

       

       

         

Presentation


Jag heter Sandra, är 27 år och bor i ett mysigt radhus i Tumba utanför Stockholm med min käre make, Vinga 5 år, Lycka 2½ år och katten Sierra.

Jag är egen företagare och driver tillsammans med min man, uk-kids.se och romantikbutiken.se (se nedan)

Mina butiker

 

Sponsrade länkar

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Länktips


Ovido - Quiz & Flashcards